Lush Valentijn 2017 Haul

Hoi iedereen,

Een van mijn  grootste verslavingen in de wereld is volgens mij wel Lush. En uiteraard kijk ik altijd uit naar de limited editions. Misschien is het een beetje kort bij dag maar vandaag toon ik jullie wat ik van de valentijnscollectie heb gekocht. Zijn jullie benieuwd? Lees dan zeker verder! Misschien vindt je nog last minute cadeau ideeën.

img_2668

Cupid Bathbomb: €4,25
Dit is een nieuwe bathbomb in de valetijnsrange. Persoonlijk vind ik hem niet zo fijn ruiken. Hij ruikt zoet maar absoluut niet zoet naar mijn smaak. Rozen en viooltjes zijn heel duidelijk te ruiken. Ikzelf ben ook niet zo’n fan van rozen dus het kan daar aan liggen. Het design is wel heel schattig en smeekt erom om eens in bad gebruikt te worden.

img_2620

Over And Over Bathbomb: €5,95
Over and over bath bomb is het zusje van ‘never mind the ballistics’ en ‘Roller’. Persoonlijk is dat mijn favoriete geur van de valentijnscollectie. Deze ruikt naar mijn mening heel fris limoen/citroen-achtig. Ik hou absoluut van de citrusgeur! Van design vind ik hem echter niet bepaald speciaal. Maar ik ben benieuwd om  hem te gebruiken!

img_2623

Unicorn horn bubble bar: €5,95
Ik zou liegen als ik niet zou zeggen dat dit een van mijn favoriete bubble bars of product is! Eigenlijk heb ik vrij recentelijk mijn exemplaar van vorig jaar gebruikt maar ik moet zeggen, ik ben verliefd! Je krijgt er mooi en veel bubbles mee en de lavendel is perfect om jezelf mee te ontspannen. Je hoeft uiteraard niet alles te gebruiken. Een deeltje volstaat al perfect om genoeg bubbles te krijgen.

img_2622

Two hearts beating as one bathmelt: €4,95
Het valt me op dat ik nogal redelijk verschillende zaken heb gekocht en ook op de nieuwheid van producten. Ook deze bathmelt is een nieuw product in de valentijnscollectie. Een geur kan ik er niet echt op plakken maar volgens Lush zelf is het ylang ylang. Ik ken het absoluut niet van geur dus ik geloof ze wel op hun woord. Ook het design is heel speciaal. Twee hartjes die perfect in elkaar passen!

img_2621

Kiss me quick washcard: €2,50
Voor mij zal het de allereerste keer zijn dat ik een washcard gebruik enik ben er dan tevens ook heel erg benieuwd naar! De bedoeling is dat je een stukje ervan neemt en dit in je handen, washand of loofah laat opschuimen. Ook hier ben ik weer heel slecht in een geur erop te plakken. Volgens de site zou het een fruitige geur moeten voorstellen.

img_2624

Dit was alles dat ik gekocht heb bij Lush van de valentijnscollectie. Lush kan je vinden in een lush-winkel (logisch) en online bestellen via de site! Heb jij iets van de valentijnscollectie gekocht of ben jij van plan iets te kopen?

❤ Emma

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: