Pokémon Go: release gen 2

Hey iedereen,

Misschien is dit een verrassing voor vele maar ja ik speel wel degelijk nog Pokémon Go. Pokémon heeft altijd al vanaf ik een duim hoog was heel belangrijk geweest in mijn leven. Als kind had ik al de gameboy spelletjes, de kaarten, de flippo’s en kon ik niet wachten om ’s avonds thuis te komen en naar mijn favoriete tv-programma te kijken.  15 jaar later zit ik hier als twintiger nog steeds te hypen op pokémon. Mijn kaarten hangen inmiddels aan mijn muur, Pokémon moon is my most played game op dit moment en ik speel pokémon go. 

Ik ben zelf na het event van de starters een tijdje gestopt omdat ik niet veel zin meer had om te catchen. Ook zat ik met mijn examens en had ik niet bepaald veel zin meer. Ik ben pas terug begonnen toen het valentijn event gepland stond. Er stond na dit event immers ook een grote gebeurtenis gepland! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is gen 2 sinds donderdag/vrijdag-nacht officieel in het spel gekomen. We kregen hierbij extra berries en ook nog extra evolution items en er staan nog een hoop leuke dingen te gebeuren! In deze post ga ik gewoon heel droog aan jullie tonen welke pokémon van gen 2 ik al heb gevangen. Benieuwd? Kijk dan zeker verder!

img_2863

#161 Sentret & #162 Furret
Type: Normal

img_2852

#163 Hoothoot
Type: Normal/Flying

img_2853

#165 Ledyba
Type: Bug/ Flying

img_2861

#167 Spinarak & #168 Ariados
Type: Bug & Poison

img_2848

#177 Natu
Type: Psychic & Flying

img_2849

#190 Aipom
Type: Normal

img_2860

#196 Espeon & #197 Umbreon
Type: Dark -Psyhich

img_2850

#198 Murkrow
Type: Dark&Flying

img_2862

#220: Swinub & #221: Piloswine
Type: Ice & Ground

Dit waren alle gen 2 Pokémon die ik tot hiertoe heb kunnen bemachtigen. Speel jij nog pokémon go? Heb jij al wat gen  pokémon gevangen? Welke lieverds heb jij gevonden?

❤ Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: