Om te chillen: Barnini

 

Hoi iedereen,

Als ik met mijn vrienden ergens wil eten of drinken stoten wij altijd op hetzelfde probleem: waar gaan we naartoe? Vaak denken we eens iets nieuws te proberen maar heel vaak eindigen we toch in dezelfde dingen. Deze keer eindigde een vriendin en ik in Barnini. We waren al wel eens gaan eten bij Kaffeenini het zusje van Barnini maar beiden hebben ze een beetje een ander concept. Benieuwd naar wat er te graaien valt? Lees dan zeker verder.

img_3083

Zoals de foto en het zusterhuis doen vermoeden is Barnini een koffiehuis. Voor vele Antwerpen is dit koffiehuis een vaste waarden aan het Theaterplein. Als je binnen komt is het een heel kleurrijke en een heel creatieve ruimte. Je voelt je er wel direct thuis. De creativiteit is ook zeker doorgetrokken tot de menukaart. Bij Barnini Kn je vroor creatieve koffies, chocomelk, ice teas, thee en bagels terecht.

Als eerste is het belangrijk om te vertellen dat ik echt geen fan ben van koffie. Ik wordt er heel snel misselijk van en ik ben zelf ook gewoon niet zo’n grote fan. Af en toe drink ik toch graag eens een ‘specialleke’. Deze mooie dame/heer dieje op de foto ziet staan is een ‘bar Titty’. De naam heeft hij absoluut niet gestolen en is heel lekker! Het is een café laté met chocoladesaus, mellowcakes en slagroom.
Ik ben officieel addicted aan thee en vooral zelfgemaakte ijsthee is absoluut een van mijn favorieten! Deze ‘mojitonade’ is zeker een van de lekkerste die er is. Ik ben alleen helaas vergeten wat er allemaal exact insteekt maar mijn vermoeden zeg, bruiswater, munt, limoen, en een bepaalde siroop.

img_3088

In barnini kan je gewoon kleine ontbijtjes nemen met boterhammen of eitjes en etc. Dit kan tot 14 uur. Hun andere specialiteit is echter wel Bagels! Dit is ook een van mijn favorieten die je hier op de foto ziet. Het is er eentje met zalm, sla, cream cheese en dille. Absoluut een favoriet als je niet zo’n vleeseter bent!

Voor een uitgebreide kaart voor te eten moet je hier niet komen maar wel voor lekkere bagels, speciale thee, koffie en chocomelk! Ik ga hier zowiezo nog een keertje komen alleen is er een minpuntje. Het is namelijk zo’n populaire plaats dat er niet al te veel plek is en je ’s middags vaak moet vechten voor een plek. Barnini is vlak in het centrum te vinden op de Oudevaartsplaats nummer 10.

❤ Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: