Stash: Mijn MAC lipsticks (video)

Hoi Hoi iedereen,

Het leek me leuk om een keer nog eens een video te maken. Zeker nu ik bezig ben met te destashen leek het mij leuk om elke week een kleine stash video te maken. Omdat lipsticks in het algemeen nogal een lange video werd, besloot ik om deze op te splitsen. Dus met trots presenteer ik jullie het eerste deel van mijn stash video’s: Mijn MAC lipsticks! Veel kijk plezier ❤

Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben om deze video te bekijken. Als je het leuk vond en meer van me wilt bekijken, vergeet dan zeker niet te abonneren of mijn blog hier te volgen! Heb jij MAC lipsticks? Welke kleurtjes heb jij in je stash? Welke zijn jouw favoriet?

❤ Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: