Tested: Biotherm, Yves Saint Laurent, La roche Possay en L’oréal

 

IMG_3381

Hoi Lieverds,

Hier ben ik weer met een nieuwe tested review. Geen enkel excuus is geldig genoeg waarom ik deze niet eerder heb gepost. Ik Had het niet druk maar voelde me wel enorm rot. Maar eindelijk heb ik de moed er weer in gevonden om dit artikel te schrijven. Deze keer heb ik enkel items bij van biotherm, Yves Saint Laurent, La roche possay en L’oréal. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan zeker even mee!

IMG_3382

Biotherm Aquasource Deep Serum & Gel

Ik ga in tegengestelde volgorde beginnen en als eerste aan de Gel beginnen. Als eerste ben ik helaas zeer tevreden over dit product. Waarom helaas? Omdat dit product me veel geld gaat kosten. Ik zelf heb helaas vaak last van een huid die moe en gehydrateerd is. Op de verpakking staat dat het effect 48 uur ongeveer blijft en dit klopt in mijn geval absoluut. Mijn huid ziet er absoluut niet meer moe uit en de droge plekken op mijn huid blijven ook goed gehydrateerd.
Het serum vind ik iets moeilijker om te beoordelen. Dit heel simpel vanwege het feit dat ik niet echt geloof in een serum. Maar uiteraard ben ik dit. Het deed wel degelijk zijn werk en dat is het belangrijkste, toch?

Gel
Full size kopen? Ja!
Prijs: €42.17 voor 50 ml bij Douglas
Deep serum
Full size kopen? Misschien
Prijs: €51,06 voor 50 ml bij Douglas

IMG_3383

BB Creme – La roche possay

Over dit product kan ik eigenlijk heel kort zijn. Ik moet hier niet veel van hebben. Ik vond het gewoon een verschrikkelijk product. Uiteraard moet een BB cream niet veel dekken en dat was dan ook niet mijn grote probleem. Mijn probleem  was dat ik over mijn gezicht veegde en de BB cream er in slierten afging. Ook was nogal vrij moeilijk te verspreiden over het gezicht. Ik vind dan persoonlijk hun cc cream veel leuker.

Full size kopen? Neen
Prijs? €18,50 voor 40ml Bij de apotheek

IMG_3384

Yves Saint Laurent- Black Opium

Ik heb nog nooit zo hard gelet op de reclame van Parfum als met Black Opium. Is het misschien omdat de reclame naar je hoofd werd gesmeten? Ik denk het wel. Ook vind ik het flesje er enorm leuk uitzien en was ik dus enorm benieuwd naar het resultaat van de geur zelf. En ik moet zeggen hij is ook super lekker! Wel hij is wel wat zwaar maar ik hou ervan! 

Topnoten: Roze peper, Oranjebloesem en Peer
Hartnoten: Koffie en Jasmijn
Basisnoten: Vanille, Patchouli en Ceder

Full size kopen? Al gedaan!
Prijs? €56.40 voor 30 ml bij ICI paris Xl

IMG_3386

L’oreal- Infallible Foundation

Voor dit product was ik een beetje bang omdat ik nogal snel last krijg outbreaks met nieuwe foundations. Alleen bleek deze schrik voor niks te zijn en was het een heel aangenaam product! Uiteraard was het testertje duizend keer te donker maar dit hield me uiteraard niet tegen voor het te testen ;). het product smeert heel goed op. Geeft ook een goede gemiddelde dekking en creast niet of voelt ook niet zwaar aan!

Full size kopen? Ja!
Prijs? €17,49 voor 106ml bij Kruidvat

Dit waren de vijf producten die ik voor jullie getest heb. Even benadrukken dat deze producten voor mij persoonlijk wel of niet goed waren en dat dit uiteraard voor iedereen anders kan liggen. Ik ben immers ook maar een mens ;). Heb jij enkele van deze producten of een andere mening? Laat het me dan zeker weten ;).

❤ Emma

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: