Lush Paascollectie 2017

Hoi iedereen,

Het is weer een tijdje geleden maar ik ben er weer! Vandaag heb ik weer een van de iets populairdere zaken te bespreken namelijk: de Limited edition voor Pasen van Lush! Deze keer heb ik me echter wel aan de beperking van de 3 producten gehouden en die laat ik jullie dan ook met trots zien! Benieuwd voor welke 3 items ik gekozen heb? Lees dan zeker verder!

IMG_3782

Golden Egg bathbomb melt €5,95

Deze glitterige gouden vriend is er een die jaarlijks terug zijn opmars maakt. Een paar weken geleden verscheen er in de krant het artikel dat bath bombs slecht waren voor je vagina vanwege de kleurstoffen en de glitters. Als je je hier om zorgen maakt zeg ik ook bij deze, probeer deze zeker dan niet. De eivormige bathbomb is volledig gecovered in gouden glitters en het zijn er veel maar dan ook heel veel. Als je hem vastpakt hangt gerust heel je hand vol met glitters.
In mijn opinie heeft het geen sterke geur maar gewoon het uiterlijk was voor mij de reden om hem te kopen!

IMG_3781

Wash Behind your ears SG €7,95/100ml

Een nieuwe vriend deze paascollectie is de wash behind your ears showergel. Een wortelkleurige showergel die heel fris ruikt en dus perfect bij de lente past! Voor mij is de geur heel duidelijk wat wortel, jasmijn en rozen. Het is een uiteraard uitgesproken geur maar als je eens een nieuwer product wilt proberen is dit je call!

IMG_3783

Bunch of carrots Reusable bubble bar €9,99

Vorig jaar had ik deze schattige vriendjes al zien liggen maar niet gekocht dus daar moest nu dringend verandering in komen! Vooral omdat ze er super schattig uitzien en ze bovendien alle drie in andere kleuren te vinden zijn. Ook dit is een zeer frisse geur maar net zoals te golden egg kan ik er geen geur op kleven. Volgens de site zou het bergamot en citrus bevatten en zou inderdaad de geur voor mij beter omschrijven.

IMG_3784

Andere producten:

Bundle of fun €24,95
Chick ’n mix bathbomb €9,95
Golden egg gift set €36,95
Flopsy face wash jelly €11,95
Which came first? Bathbomb €9,95
Chocolate lipscrub €8,95
Chocolate easter egg €4,75

Dit is de paascollectie van Lush dit jaar. Zoals jullie weten is mijn vaste lush store die in Antwerpen dus shoutout naar hun! De paascollectie ligt zeker nog tot  15 april in de winkel. Heb jij al spulletjes gekocht? Of ga je er nog kopen?

❤ Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: