#Update: Ziek en examens komen eraan

Hoi Hoi iedereen,

Zoals je kon lezen vorige keer ging het niet echt 100% met mij en helaas is dat nog steeds niet het geval. Ik werk er wel aan maar zelf merk ik ook niet dat dit zo eenvoudig is. Misschien lukt het me maar misschien ook niet.

Als eerste ben ik nogmaals ziek geweest. Een ontstoken keelamandel maar deze is gelukkig nu helemaal genezen. Iets wat helaas al langer aan blijft houden is mijn buikpijn. Hier heb ik echter al 2 maanden last van en het houdt niet op. Ik ben naar de dokter geweest om een staaltje binnen te brengen en hopelijk komt er iets uit!

Ondertussen komen de examens in zicht. Ik ben ergens wel bang en zenuwachtig maar langs de andere kant ben ik nog prima in orde. Ik ben er zeker van dat het mij wel gaat lukken en ik ga ook zeker en vast verder en verder mijn beste doen om het te laten lukken. Maar ik vrees er ook heel erg voor. Dit omdat ik gewoon totaal geen motivatie kan vinden.

Ik zit de laatste tijd ook enorm slecht in mijn vel. Heel veel stressen en piekeren en gewoon geen zin meer om vooruit te gaan. Ook faalangst speelt enorm hard mee en zelfs harder dan ik eigenlijk zou willen. Ik durf soms mijn bed niet uit, wil alleen maar slapen en zit continu op mijn gsm. Waarom? Geen idee. Ik weet alleen dat ik iedere moment het gevoel heb dat ik compleet kan instorten en dat ik bang ben dat het me echt een van de dagen te veel kan worden…

Dit speelt op dit moment heel hard mee in mijn leven en ik hoop om eerlijk te zijn dat het binnenkort veel beter met me gaat. Hoe gaat het met jullie? Hoe staat het in jullie leven?

IMG_4028
❤ Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: