#update: Alles eindigt maar er is een nieuw begin

Hey mensen,

Ik ben lang er niet geweest en uiteraard had dat zijn redenen. Er was heel veel aan mijn hoofd en uiteraard had ik ook het een en het ander te doen. Op het moment dat ik dit schrijf gaat het absoluut niet goed met mij. Maar ik heb wel hoop op dat het uiteindelijk nog beter wordt.

Een van de meest belangrijke ingrepen in mijn leven is school. Ik heb na lang twijfelen de knoop doorgehakt om te stoppen met mijn huidige studie en verder te gaan in een andere. Ik ga volgend jaar geen hoge school meer doen maar HBO5. Volwassen onderwijs in boekhouden. Het is iets compleet anders dan ik gewoon ben het is terug maar richting het middelbaar onderwijs maar op zich heb  ik er heel veel zin in dus dit komt wel in orde!

Een ander nieuwtje dat helaas heel moeilijk te brengen valt, is dat mijn verloving is afgebroken. Mijn verloofde en ik zijn niet meer bij elkaar. Ergens verwacht en ergens heel hard onverwacht. Het ging wat moeilijk tussen ons beide maar er was nog heel veel liefde tussen ons twee. De voornaamste reden van de breuk ligt wel bij hem maar voor zijn privacy ga ik hier niet diep op in. Hij heeft tijd nodig om dingen te verwerken en dat gun ik hem ook. Hij is echt een goede jongen en ik hoop echt voor hem dat hij eruit komt met of zonder mij.

Nu het vakantie is en ik toch tijd genoeg heb, kan ik gerust wat meer bloggen en dat ga ik ook doen! Ik probeer 3 à 4 keer te bloggen en ook een beetje voor te lopen ook zodat dit tempo blijft.

Hoe gaat het met jullie nog?

❤ Emma

5 gedachten over “#update: Alles eindigt maar er is een nieuw begin

 1. Hey Emma!

  Ik vind het heel sneu voor je dat er zoveel pech op 1 moment is gebeurd… . Met mij gaat het goed. Heb zelf ook wat herexamens dus ik ga nog even hard moeten volhouden, maar eerst geniet ik een beetje van mijn vakantie.

  Ik wist helemaal niet dat je ging stoppen en dat vind ik zelf natuurlijk jammer, want jij waart 1 van de weinigen die ook snapte wat er met mij was op deze school en dat andermans verhalen ook leugens kunnen bevatten.

  Je waart onbewust ook een heeel grote steun voor me. Zeker in het begin. Ik heb het geluk gehad dat er meerdere inzagen dat de roddels niet klopten en mij ook zijn beginnen steunen. 🙂

  Ik hoop heel hard dat het beter zal worden met je vriend (ook al weet ik niet wat er aan de hand is) en hopelijk komen jullie terug bij elkaar, want jullie zagen er heel gelukkig uit en hij maakte je dag ook beter tijdens donkere periode’s

  Weet dat ik er ook altijd zal zijn voor je ❤

  Groetjes,
  Karina

  Like

  1. Hey Karina,
   Ik had dit bericht nog niet gezien waarvoor mijn oprechte excuses!
   Zoals je misschien hebt gemerkt is mijn facebook ook verwijdert. Het gaat op dit moment heel goed met mij. Ik heb mezelf de tijd gegeven om tot rust te komen en dat is gelukkig gebeurd. Ik ben heel blij om te lezen dat ik zo belangrijk voor je was. Moest er nog iets zijn kan je me altijd via mail of insta bereiken :).

   Like

 2. Lieve Emma, eerst en vooral wil ik jou ontzettend veel succes wensen in je verdere schoolloopbaan; één van de meest ingrijpende dingen zoals je nu zelf zei als ik het goed begrepen heb? Je moet doen waar je je goed bij voelt. En soms jammer genoeg afscheid nemen van dingen die niet (meer) goed lopen. Weet dat ik je steeds een luisterend (niet oordelend) oor wil aanreiken.

  En hierbij ook een welgemeende dank je wel, dat ik in jouw privéwereldje (via facebook weliswaar) mocht komen. Dat je me toeliet en je verhalen met me deelde. Ook van harte bedankt dat je er steeds was wanneer ik een luisterend oor nodig had, en nee, een antwoord was niet altijd nodig.

  Wat je ook doet in je leven: je bent op een kruispunt gekomen in je leven, en je koos voor de onbekende weg. Een nieuwe stap, een doorstart in je leven. Een teken van moed, kracht (zelfs al zie je dat misschien zelf nu zo even niet).

  Lieve Emma, tot lees of op de chat!

  Sas.

  Like

  1. Dank je voor alle lieve woorden Sas <3. Ik zit nu een maand zonder facebook en om eerlijk te zijn ben jij echt een van die mensen die ik ech heel hard mis in mijn leven. Je was er altijd voor mij en dat apprecieer ik heel hard 🙂 ❤

   Like

   1. Oh lieve Emma, als je op één of andere manier je telefoonnummer kan doorgeven, of je gegevens doormailt naar mijn mail wil ik zo gerust contact met je houden, want ik mis je ook. En omgekeerd was jij er ook steeds voor mij. Dat noemen ze vriendschap….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: