Review: Nyx Lip Lingerie Lace Detail 003

Hoi hoi lieverds,

Net zoals vorige week review ik een lipproduct van NYX en deze keer is het de lip lingerie. Ik ben altijd heel voorzichtig met producten te kopen waar iedereen tevreden van is. Reden? Omdat ik dit meestal niet zo schitterend vindt. Er zijn een paar producten die me echt verrast hebben. Uiteraard is dit ook zo’n product. Elke blogger is er lyrisch over, elke vlogger en iedereen die wat van beauty kent is er in het algemeen heel tevreden over. Maar hoe heb ik het ervaren? 

IMG_5246

Ik koos voor de kleur 003 Lace detail. Op zich een hele mooie neutrale kleur en daarom nam ik hem ook. Over de geur valt op zich ook helemaal niks slechts te zeggen. Alleen ben ik absoluut geen fan van het product. Als eerste wat me opvalt is het borsteltje. Hij is enorm plat en neemt ook belachelijk veel make-up mee. Uitsmeren is ook niet alles en het droogt ook niet goed op. Hij plakt heel erg ook. Ik ben sowieso al niet zo’n erge fan van liquid lipsticks maar van deze al helemaal niet. Overigens dekt hij voor mij persoonlijk ook niet zo super.

FullSizeRender

Met het editen viel mij op dat ik de lipstick niet zo goed op had dus daarvoor bij deze sorry ;). Maar over het algemeen ben ik dus absoluut niet tevreden van deze lipstick. Misschien heb ik gewoon een slechte batch me een slechte borstel of mensen hebben nog geen andere liquid lipsticks geprobeerd (grapje).

IMG_5253

Wat vinden jullie van de NYX lip lingerie lijn? Welke kleuren hebben jullie :)?

xx Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: