Shoplog: Rosada outlet

Hey hey iedereen,

Vorige week ben ik met mijn grootouders voor de eerste keer naar Rosada outlet geweest. Ik keek er al heel lang naar uit en eindelijk was het dus zo ver. Ik heb speciaal voor jullie aanfoto’s genomen zo dat jullie beter kunnen bekijken hoe alles valt en past. Enjoy :)!

Als eerste ben ik bij The Body shop outlet geweest. Voor mij was het eigenlijk ook de eerste keer dat ik er ging. Als je al langer mijn blog volgt weet je dat ik  voornamelijk naar Lush ga dus meestal ga ik dan niet naar The body shop. Maar sinds het een outlet was wou ik nog wel  eens kijken en toch wat  koopjes doen. Ik heb dan ook een Hemp Moisturizer voor heel droge huid gekocht. Ook en BB cream  met tea tree oil en als laatste heb ik nog drop of lights druppels gekocht om het gezicht iets matter te maken.

IMG_5344

Als tweede ben ik even naar de Levis winkel gegaan. Tegenwoordig is het in om truien en t-shirts van levis te dragen dus kon ik ook niet achterblijven. De trui is een zeer lichte trui maar zit wel heel goed. Ik heb er €49 voor betaald en ik ben er heel blij mee.

IMG_5228

Daarna ging ik naar ‘the factory store’, ik ben niet helemaal 100% zeker van de naam. Hier verkochten ze allerlei merken zoals Vila en Vero Moda. Ik had dan ook besloten om iets te kopen van Vero Moda. Een bloesje in het roze met tijger print. Ik zag hem door toevallig bij een dame van de winkel en ik vond hem zo leuk dat ik hem gewoon moest hebben :).

IMG_5230

Als laatste kocht ik nog voor mij het belangrijkste namelijk loopschoenen! Ik ben bij de factory store van Nike geweest. Ik heb namelijk het probleem dat ik met mijn hernia vaak sneller last heb van mijn onderrug dus zocht ik schoenen met een goeie zool. Het werden dus ze Nike vomero zoom 10. En ze lopen erg lekker voor €63 :).

IMG_5238

Zijn jullie al bij Rosada of andere outlets geweest? Hebben jullie nog tips voor andere outlet winkels?

xxx Emma

3 gedachten over “Shoplog: Rosada outlet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: