Glow (Antwerpen)

Hoi Humans,

Als ik met vrienden of met mijn vriend de stad in trek, heb ik vaak het probleem dat ik niet weet waar we moeten lunchen, eten of even iets moeten drinken. Ook ben ik er heilig van overtuigd dat ik niet de enige ben die dit probleem heeft.  Daarom besloot ik ook om zelf eens hier en daar binnen te stappen en zelf nieuwe dingen uit te testen. Uiteraard geef ik jullie hierbij mijn mening ;).

IMG_20180210_130840.jpg

Vorige zaterdag besloten mijn vriend en ik Glow binnen te gaan in Antwerpen. Dit is een kleine koffiebar gelegen op de melkmarkt. En met klein bedoel ik dat je van mensen moet houden omdat je zo dicht op elkaar zit. Beneden is er plaats voor een 15-tal mensen. Boven zou er plaats moeten zijn voor 9  mensen. De zaak wordt grotendeels ook benut door de bar en de ‘keuken’. Ook al is het klein, de inrichting is wel schattig en mooi ingericht.

IMG_20180210_124448.jpg

Het zou geen koffiebar zijn moest er uiteraard geen uitgebreid aanbod aan koffie zijn!  Buiten koffie is er uiteraard nog uitgebreid keuze aan verschillende theesoorten. Hoewel ik heel veel moeite had met kiezen koos ik voor melkchocolademelk en mijn vriend voor een iced cappuccino. Mijn chocolademelk was heerlijk met echte chocolade. Zo heb ik mijn chocolademelk ook het liefste omdat het ook gewoon heel simpelweg de lekkerste manier is! De iced Cappuccino van mijn vriend viel daarin tegen wel enorm tegen. Op zich was hij lekker en hij was koud maar de  echte iced ervaring ontbrak helaas. De prijzen van de drankjes liggen ongeveer tussen de €3-€5.

IMG_20180210_124926.jpg

Uiteraard waren wij er van plan  om te lunchen dus dat deden. Het is vrijwel de standaard dingen zoals een croque of een sandwich maar dan allemaal net wat gezonder ;). Wij besloten bij een Croque North te kiezen.  Eigenlijk de meest basic croque dat er is maar hij was super lekker! Alles wordt er ook geserveerd met bruin brood en ik denk zelfs meergranen brood en het is echt heel heerlijk! Ook al zijn wij beiden totaal geen fan van bruin  brood. Het eten ligt er tussen de €7-€10.

In het algemeen raad ik  jullie heel hard aan om eens te gaan lunchen. Een heel lekker adresje waar je voor ieder wat wils wel wat kan vinden. Het ligt ook totaal niet ver van de winkelstraten en is heel eenvoudig te vinden. Tussen 11:30-14:00 kan je er wel alleen zitten voor de lunch.
Heb jij nog leuke adresjes?

Glow
Melkmarkt 40, 2000 Antwerpen
Tel: 0484 10 10 44
Maandag tot en met zaterdag: 10:00-17:30
http://www.glowcoffee.com/

Xxx Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: